Låt nästa jobbresa gå till Alperna

Ta med kollegerna på en jobbresa till Alperna! Vem har sagt att en konferens eller en företagsresa enbart måste gå till storstäder eller sandstränder? Alla kan lära sig att åka skidor eller snowboard och dessutom är vintersporter en perfekt teambuildingaktivitet.

Har ditt företag resurser att bjuda med de anställda på en lite lyxigare företagsresa finns det gott om stiliga och bekväma hotell- och konferensanläggningar i Alperna. Den som inte vill eller inte kan åka nedför kan alltid ägna sig åt vandring eller bara avslappning i form av spa och bastubad.

Att arrangera en jobbresa till Alperna kan vid första anblicken verka dyrt, men det går att pressa priserna. Är ni fler än 20 personer som ska åka ger många resebolag grupprabatt på flyg och hotellrum, något som kan reducera kostnaderna en hel del. Det finns även en hel del researrangörer som specialiserar sig på företagsresor och erbjuder förmånliga paketresor för stora grupper.

Fördelen med att boka en jobbresa via en specialagentur är att de vet vilka orter och anläggningar som bäst lämpar sig för en stor grupp människor med många olika intressen och viljor. Ska man lägga ut en stor summa pengar på en jobbresa till Alperna vill man gärna att den blir lyckad!